Introducció al coneixement dels fongs i dels bolets
Aquest curs té com a objectiu donar a conèixer el món dels fongs i els bolets. S'explicaran conceptes bàsics de micologia i constarà de 8 sessions. S'estudiaran les principals característiques dels fongs i els bolets. Les sessions estan formades per una part teòrica amb la utilització de Power-points i si és possible d'una part pràctica amb bolets frescos. S'estudiaran les característiques d'aquests bolets i intentarem identificar-los. També parlarem dels principals bolets comestibles, amb alguns consells culinaris i les maneres més importants de conservar-los. Pel que fa als bolets tòxics, abordarem les principals intoxicacions. També es tractaran els bolets medicinals i el cultiu de bolets, així com els aliments obtinguts a partir dels fongs. Per acabar, un tema tracta de la forma i el color del bolets i l'altre tema serà el dels bolets de soca o bolets que creixen a la fusta.
DIMARTS
DE 11.30 A 13 H
CTUG. ROCA UMBERT
FORMAT SIMPLE
Presencial
PROFESSORAT
Lluc Escànez
CALENDARI
8, 15, 22 d’octubre
5, 12, 19, 26 de novembre
3 de desembre